سایت در حال بارگذاری است ...
۰۲۱۲۲۸۵۳۲۲۱ info@bonyadeghoran.com تایم کاری : شنبه تا چهارشنبه پاسداران،خ ناطق نوری،بوستان کتاب،پ۵۶

جلسات هفتگی معالم القرآن پیرامون طرح شهید چمران

 

در جلسات هفتگی معالم القرآن حسینیه قرآن و عترت بنیاد قرآن در هفته‌ای که گذشت جناب آقای مهدی امیر کمالی، مفسر و تحلیل گر مسائل خاورمیانه و عضو جنبش پیشین امل لبنان به تدریس موضوع نقش شهید دکتر چمران در مدیریت منابع انسانی پرداختند.

 

در ابتدا جلسه با قرائت قرآن آغاز گردید و پس از آن حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی حسین زاده دبیرکل بنیاد قرآن چند کلامی پیرامون شهید چمران و دومین دوره طرح مهندسی نظام تربیتی مدیران حکمران قرآنی دوره شهید چمران صحبت کردند.
ایشان ضمن تسلیت به مناسبت وفات امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:
موضوع امروز نقش شهید چمران در مدیریت منابع انسانی است، موضوعی که اگر در کشور به طور کامل رعایت شود به خودی خود جلوه‌ای از حکمرانی قرآنی می‌باشد چرا که در آن صورت استفاده بهینه از نیروی انسانی می‌شود و کارها به شکل دقیق‌تری به سرانجام می‌رسند.
سبک مدیریت شهید چمران براساس عقل و منطق و برهان بوده است .

چرا که عناصری اصلی هر سازمان و تشکیلاتی نیروی انسانی آن است.

شهید چمران این سبک جهادی از مدیریت منابع انسانی را با شاخصه‌هایی مثل معرفت، معنویت و مودت تعریف کرد بنابراین باید از شیوه مدیریتی ایشان تجربه کسب کرد و این تجربیات را به نسل جدید مدیران انتقال داد.

سید مهدی حسین زاده

پس از اتمام سخنان دبیرکل بنیاد قرآن جناب آقای امیر کمالی به تدریس موضوع پرداختند.
ایشان ضمن قدردانی بابت برپایی چنین مجلسی فرمودند:
کار بسیار سختی است که بخواهیم از شهید چمران بگوییم.

ایشان الگویی در تمام ابعاد برای همه مردم جامعه بودند و مسلما برای من که ایشان را می‌شناختم کار بسیار سختی است که بخواهم او را توصیف کنم یا درباره او کلامی بگویم.
با این حال تلاش می‌کنیم تا مطالب را به صورت کلی بیان کنیم.
شهید چمران الگویی برای تمام مردم هست، ایشان در جایگاه علمی، در جایگاه جنگی، در جایگاه اجتماعی، سیاسی و… همه چیز را بدست آورده بود.

به ندرت افرادی پیدا می‌شوند که مثلا جایگاه علمی شهید چمران را پیدا کنند و پس از آن به دنبال فتح عرصه‌ی دیگری بروند.
امیر کمالی ادامه دادند:
شهید چمران مرد خدا بود، ایشان چندین سال پیش به شهادت رسیدند اما راهشان هنوز ادامه دارد، اصلا می‌توان گفت مسیر ایشان هنوز شروع نشده است.

امروز که ما به لبنان و به مردم مظلومی که با ایستادگی سرزمین خودشان را حفظ کرده‌اند نگاه می‌کنیم جلوه‌ای از شیوه تربیتی شهید چمران را در آن‌ها می‌بینیم.
ایشان کودکان بسیار بسیار ضعیف لبنان را در کنار خود می‌نشاند برای آن‌ها مدرسه می‌ساخت و کمکشان می‌کرد و آن‌ها ایشان را مثل بت می‌دانستند، امروز همان بچه‌ها بزرگ شدند و عامل استقلال لبنان شده‌اند.
ایشان افزودند:
علی رغم دشمنی‌های داخلی که تماما از سر جهل با شهید چمران می‌شد ایشان خود انتخاب کرد که شهید چمران بشود و این مسیر را در جایی شروع کند که تا به امروز هنوز پایان نیافته است.

امروزه آن‌هایی که از خود  خسته‌اند به دنبال مسیر چمران شدن می‌روند تا مثل او باشند، امیدواریم خدا به همه ما چنین توفیقی را بدهد انشاالله.
پس از اتمام تدریس جناب آقای مهدی امیر کمالی ذاکرین اهل بیت به ذکر مصیبت پرداختند و جلسه با برپایی سفره اطعام پایان یافت.

 

جناب آقای مهدی امیرکمالی

اروین پیرهادی

31 مطلب منتشر شده

درباره این مطلب نظر دهید !